Ladda hem mitt program!

Alla rättigheter till Yatzy2.3.exe tillhör Ingemar Ceicer © 1999-2007

Jag har gjort ett Yatzy program som du kan ladda hem gratis!

Yatzy2.3.exe är ett enkelt Yatzy spel som du kan spela själv framför datorn eller tillsammans med någon. Filerna du får hem är komprimerade. Du får med en liten spelinstruktion

Du måste ha filen: MSVBVM50.DLL i Din Dator. Den används till många applikationer så det är mycket möjligt att du redan har den. Filen kallas också "Runtime Visual Basic 5" och finns ofta på CD-skivorna man får med när man köper en PC-tidning. Den tar ett par minuter att ladda hem här ifrån min hemsida.

Du kollar om du har filen i din dator genom att:

  1. Klicka på "Start" (längst ned till höger på skärmen)
  2. Klicka på "Sök"
  3. Klicka på "Filer eller mappar..."
  4. I fältet "Sök i:" Skall det stå "C:"
  5. I fältet "Namn" Skriver Du: "MSVBVM50.DLL"
  6. Klicka på "Sök nu"
  7. Står det "MSVBVM50.DLL" i mapp "C:\Windows\System" har du redan filen.

Filen du laddar hem är en självuppackande komprimerad fil som heter Msvbvm50.exe. Du behöver bara klicka på den så packar den upp sig själv. Du blir tillfrågad om du vill ha den uppackad till C:\WinDows\System. Klicka på "Unzip" för det är ju dit du vill ha den! Saken är klar!

Väljer du att ladda hem programmet först och det visar sig att du saknar den nöddvändiga filen får du detta felmeddelande när du försöker starta programmet: "Det gick inte att hitta DLL-filen MSVBVM50.DLL".

Då är det bara att ladda hem Yatzy spelet! Filen som kommer till din dator heter Yatzy.exe och innehåller Yatsyspelet (Yatzy2.3.exe) och en hjälpfil med spelinstruktioner (Yatsy spelinstruktion.html) Du klickar på filen och väljer "Unzip" så kommer de två filerna ut.

För att starta spelet dubbelklickar du på programmets ikon.

För att läsa hjälpfilen dubbelklickar du på hjälpfilens ikon.

Bild på programmet Ingemars Yatzy

Yatzy-2.3 (server: ceicer.com)

"Jag behöver runtime filen!"
Till Ingemar Ceicers hemsida.
Hem